Намасте прекрасни Бременни Богини!

С предварително записване за вашето участие на тел: 0895652707 - Роси пътува от далеч и трябва да предвиди колко книги да донесе!

С голяма радост и гордост ви каня на среща - лекция - представяне на Росица Божкова и нейната книга `` Докато аз и ти сме едно`` - книга, посветена на всички бременни и техните деца!

Кога - 12 април сряда от 15:00ч - вход свободен

Къде - Йога Арт студио Шанти - Пловдив

Ето какво пише тя: „Докато Аз и Ти сме Едно“ е книга - дневник за теб, Бъдещата Майка, за да преживееш девет прекрасни лунни месеца, в които носиш своето дете."

Общоизвестен факт е, че спокойната бременност е гарант за появата на спокойно бебе, но колко жени наистина знаят как бременността им да бъде спокойна? Никой не може да контролира обстоятелствата и често ежедневните грижи, задачи и тревоги почти не оставят време за преживяването на чувството на благополучие и вътрешна хармония, които влияят благотворно на развиващото се в утробата бебе. Попълвайки този дневник, ще разбереш как да насочваш преживяванията си в посоката, в която желаеш, и как да дариш на идващия човек благороден характер. - из книгата "Докато Аз и Ти сме Едно"

Елица Йоргова - От личен опит мога да споделя със вас, че в началото на моята бременност отидох на курс за обучители ``Носещи живот`` при Роси (Ука) и всичко прекрасно, което научих там го преживях в моята бременност и приложих и продължавам да прилагам в часовете ни Йога за бременни. Всичко, което си пожелах за моето бебе - се сбъдна. И сега тя е много щастлива, спокойна, уверена, устремена, красива и талантлива! Горещо ви препоръчвам и каня да се докоснете до знанията на Росица Божкова - психолог и Йога преподавател, майка на 3 деца.

12.04.2017

Начало: 15:00 часа

Yoga Art Studio Shanti

Адрес - гр.Пловдив, ул. "Ангел Кънчев" 8а, тел. 0895652707

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…