Празниците са специално време в Пловдив, когато градът се изпълва със завърнали се, гостуващи и преминаващи хора, които освен семейния уют търсят и възможност за забавление и срещи. Аrtnewscafé, като вече емблематично пловдивско място за срещи, стартира поредицата партита ALL TOGETHER NOW с идеята да бъдем всички заедно. 

Великденското парти All Together Now 6 ще се проведе този път в artnewscafe на 15 април 2017 г., когато в Пловдив се завръщат от чужбина и други градове редица пловдивчани и приятели на града. Концепцията за All Together Now (Всички заедно сега) е заложена, както в общността, която artnewscafe изгражда с годините, така и с DJ-те, които кани с тяхната алтернативна музика. За това и line-up-a са лица, който са привърженици на тази музика и са правили своя селекция в artnewscafe. Този път това ще са martin & ELEN.

Вдъхновен от слогана Together, с който Пловдив беше избран за Европейска столица на културата 2019, както и от успеха на предните партита под надслов - All Together Now, екипът на artnewscafe - едно от най-активните и разпознаваеми градски места, които дават лице на новата култура в Пловдив, призовава всички свои посетители и фенове през годините с шесто парти “All Together Now 6” (Всички заедно сега) на Великден.

За музикалната програма:

ЕLEN е бивш барман на artnewscafe, поела по своя творчески път. Има изключителен афинитет към музиката и се изявява и като DJ. С много позитивни отзиви от предните издания на ALL TOGETHER NOW, както и от партито Make PLOVEDIV not WAR в Петното на Роршах и Канапе. ЕЛЕН е подбирала също и музика на партита като Melformator at the Pool и Plovdiv Underground.

MARTIN /artnewscafe/ има изяви в Пловдив и София, в клубове като "Bar Kick’s" (София), "Tell Me Bar", club "VOID", "Fargo", "Петното на Роршах", в бившия клуб "Lebowski", както и по повод 1 година Xraydio в "Конюшните на Царя". В София е подгрявал DJ Jesse в "KANAAL" на WarmUp Party Night 2013, както и последните му пускания в клуб Жул Верн и Tell Me Bar с Nordic Soundscapes. Музиката, която подбира, винаги е танцувална и дава предпоставки за повишено парти настроение. Голяма част от музикалната му селекция звучи в онлайн радио "LMEY", както и в artnewscafe. 

Начало: 20:00 часа

Вход свободен.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…