Фестивал ЗДРАВЕТО НА ОЧИТЕ е проект от международната инициатива в грижа за здравето, сигурността и реализацията на децата ни За Ангелите ни. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Qk0qMhCCHHE&feature=em-upload_owner

През октомври 2016 година с помощта на доброволци и благодетели: граждани, фирми и с подкрепата на Община Пловдив успешно проведохме първия по рода си фестивал посветен на здравето на очите ни.

Насърчени от големия интерес към темата за здравето на очите, положителния отклик и въздействие върху деца и възрастни ние продължаваме работата си. През май 2017 ще проведем второто издание на фестивал Здравето на очите в град Пловдив.

Цели на проекта 

• Да запознаем обществеността с естествени природосъобразни мерки за превенция на добро зрение като част от цялостна инициатива в грижа за здравето, сигурността и реализацията на децата.

• Да насърчим, подобрим и запазим здравето на очите си и на очите на нашите деца. 

• Да създадем благоприятна, достъпна и творческа среда за развитието на децата.

Фестивалът се провежда за втори път в град Пловдив и служи, като образец за поетапната му реализация в общо шест града в страната: Пловдив, София, Варна, Велико Търново, Стара Загора, Бургас.

Вход свободен за всички!

19-21 май 2017

Начало: 18:00 часа

Дом на културата "Борис Христов"

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…