Шахматен клуб „ЧесБомб“ – Пловдив и шахматният портал ChessBomb.com канят любителите на шахмата на турнир по мълниеносна игра – блиц шах. Вторият фестивал от Веригата открити турнири по блиц шахмат – ChessBomb Tour 2017 ще започне на 03.06.2017 г. от 14.00 ч. Този път първия ход ще направи министърът на културата – Боил Банов в Цар-Симеоновата градина в гр. Пловдив. 

След страхотния шахматен празник на първия фестивал в София, на който гости и участници се срещнаха с шампионката Антоанета Стефанова и младата депутатка Теодора Халачева, забавляваха се и получиха много награди, сега очаквайте още нови вълнуващи изненади.

Очаква се този път турнирът да събере над 200 шахматисти от цялата страна и чужбина от различни възрастови групи. Едновременно ще се проведат 3 турнира по блиц – за професионалисти, за аматьори и за деца. Организаторите ще осигурят на гостите и участниците уникално мултимедийтно шоу. Най-интересните партии ще бъдат показвани на видео екрани, а шахматният портал ChessBomb.com, ще излъчва събитието на живо. Предвиждат се и интересни срещи със световно известни шахматисти и коментар на партиите, както и много награди и изненади за участниците.

Начало: 14:00 часа

Международен панаир Пловдив

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…