Гост на Културен център „Тракарт“ ще бъде Стелла, която ще представи новата си книга „Отхвърлени“ , изд. “Монт”. Произведение, което ще ни върне два века назад във времето, за да ни потопи в обстановка, съчетала стотици багри и аромат на кафе, вкусни гозби, билки и подправки. Представената, на пръв поглед, хармония ще бъде нарушена, заради междучовешките отношения, изкусно представени и обосновани. Пътешествието във времето и пространството ще ни запознае с героите в малко българско село, които доказват, че независимо от епохата не може да се избяга от горчивата истината, че все едни и същи проблеми занимават умовете ни. Акценти в книгата са болните теми коварство, предателство, сребролюбие, гордост, изневяра, секс. Книгата е красива паяжина от трогателни човешки съдби, които се усещат толкова близко, че може би там някъде ще откриете своята. 

Авторката обещава, в дискусията с гостите, да няма теми табу.

Заповядайте на 14 юли 2017 г. от 18,30 часа.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…