„Human Design – верният ключ към успеха в Живота и бизнеса"

Събитието е посветено на Human Design - нова наука, синтезирала в себе си мъдростта на древните източни науки с достиженията на съвременната квантова физика.

Живеем в динамична среда на повишена мобилност и скорост на живот, под натиск от разпадане на типичния модел за изграждане на кариера и семейство, трансформация на семейните ценности.

Как да подпомогнем на себе си в това ускорено темпо на взимане на решения? Как да се само-настроим за адекватност, така че да сме в съгласие с автентичния си Аз и в същото време да бъдем гъвкави и адаптивни съм житейската си ситуация?

На тези въпроси ще ни отговори Надежда Обесникова.

*Теми на предстоящата среща*

- какъв е Вашият Жизнен Проект-какво Природата е инвестирала във Вас;

- коя ТОЧНО е Вашата Лична Сила

- какъв ТОЧНО е Вашият начин да взимате Важните решения в Живота си

- как да живеем в съгласие с автентичния си Тип, Стратегия и Вътрешен авторитет 

- как да бъдем лоялни към себе си, но лоялни към надеждите си, а не лоялни – към страховете си; 

Как да взаимодействате успешно:

- с интимния си партньор, с децата, с родителите си

- с бизнес-партньорите си, със служителите, със шефовете си

Събитието е подходящо за: всички, които искат да се запознаят с Human Design.

ВОДЕЩ

Надежда Обесникова - https://www.facebook.com/nObesnikovaTAG/

ВАЖНО!!!!

Желателно е по време на презентацията да разполагате с личната Ви Human Design карта, която може БЕЗПЛАТНО да заявите на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на лично съобщение във Фб: https://www.facebook.com/nObesnikovaTAG, като изпратите: име, тел. за връзка, дата, час и място на раждане – най-късно до 13 август 2017 г. и напишете, че е за събитието в гр. Пловдив

При заявен интерес, след срещата ще имате възможност да си запишете час за консултация по индивидуалната Ви карта или комбинирана с: приятел/ка, дете, родител, бизнес-партньор – как съвместно да взимаме решения, без да си пречим взаимно.

ВОДЕЩ

Надежда Обесникова 

Надежда Обесникова е дипломиран коуч, но на 17 август ще ни запознае с другата страна на професионалните си изяви - Human Design. Тази наука дава възможност на човека да осъзнае себе си като уникална индивидуалност - със своя собствена, индивидуална истина, различна за всеки един от нас.

Ето и какво споделя самата тя:

„Беше 2011 г. Помня внезапното вътрешно учудване „Какво, какво?", които ме завладяха, слушайки как Патрик Фарнсуърд описва житейските ми дилеми, гравирани в собствената ми карта (Human Design диаграма ). След това, на първия ми семинар на тема „Да живееш Дизайна си", воден от Ричард Боумонт, ученик лично на Ра Уру Ху, основателят на системата Хюман Дизайн, просто не можех да сдържа смеха и изумлението си, предизвикани от шокиращата изненада – бях толкова предвидима тъкмо в нещата, които мислех, че само аз си знам. Последвалите обучения бяха време на анализ, само-наблюдение и практика... до семинара „Механика на сексуалността", воден от Алокананд Диас дел Рио, също личен ученик на Ра, преподавател и директор на испанското училище по Human Design – в който емоциите на аудиторията по-скоро граничеха с трагикомичността, имайки предвид тази тема-табу за нашите балкански ширини...

Каква вълшебно създание е Човека! Изминаха 6 години от „първата ми среща" с Human Design - години, съпроводени с ежедневните ми открития за радостта и болката на нашите преживявания. Може би най-важното сред тях е днешната ми увереност, че да бъдеш и да се чувстваш безпомощен всъщност не е проблем, а дар, който ние невежо използваме по неправилен и вреден за нас начин, подведени от разбиранията на социума ни за конкурентната природа на живота.

Ще ви представя една драстично различна гледна точка за Живота – като Общо пътуване на Силни индивиди, които могат да се само-настройват така, че да живеят щастливо във взаимната свързаност, в която са устроени да функционират."

Как да се включите?

Участието е БЕЗПЛАТНО за всички членове на Дамски клуб "Бизнес на високи токчета"

За външни лица или придружители участието е 10 лв на база дарение

Начало: 19:15 часа 

Място на събитието: ул. Абоба 9, гр.Пловдив

 

Студио ВиБо Аспект / представителство на Дамски Клуб "Бизнес на Високи Токчета"

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…