Машината на времето ще ни пренесе в имението на "Великият Гетсби". Вечерта обещава да е незабравима. Piano bar Gatsby ще отбележи старт на сезона на винтидж партито със събитие, вдъхновено от лентата на Баз Лурман и не по-малко впечатляващия й саундтрак. Събитието ще е на 1 септември.

Вратите на клуба се отварят в 22:30, а стартът на винтидж треската ще бъде даден в 23:00 часа.

Както подобава за едно Гетсби събитие, клубът ще бъде преобразен с изящни полилеи, цветя ,пера и art deco елементи. Пера,перли,украшения за глава , тиранти ,папийонки ,това са само част от типичните за епохата аксесоари ,който ще допринесат за автентичността на едно брилянтно парти . Музика,танци ,сценични изпълнения и много изненади , ще очакват всички присъединили се към партито .

Сцената на клуба ще завладеят диджеите от The Smugglers Cоllective . Двамата господа са фенове на суинга и джаз музиката и определено ще ни пренесат в епохата на 20-те и 30-те години . Заедно с тях Gatsby band ( Фори , Румен , Августина и Диди) , също ще ви пренесат с музика изпълнена на живо, към типични пищни партита ,като ще ви държат през цялото време в еуфория както подобава на едно изтънчено Гетсби парти .

В тематично фотостудио , както и със страхотният ретро автомобил предоставен ни за партито, всеки ще може да направи своята Гетсби снимка за спомен. 

Никое събитие, вдъхновено от 20-те години не е завършено без типичните за епохата танци. Така ,че очакваме всички запалени танцьори , да се присъединят към събитието . 

Вход: 10лв.

Пловдив ;

бул. Христо Ботев 82

Тел. за резервации :0882 555 543

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…