На 13-ти септември от 20.00ч. на Камерна сцена в Драматичен театър Пловдив ще може да се насладите на представлението „Последно повикване“ по текстове на Петер Турини и Харолд Пинтър, а в главните роли ще са младите таланти Радина Боршош, Явор Вълканов и Филип Буков (студенти на ПРОФ. СТЕФАН ДАНАИЛОВ в Националната академия за театрално и филмово изкуство). Тази година те ще са втори курс, но това не им пречи вече да се изявяват по родните сцени. Освен из българските филми и сериали, сега може да ги гледате като част от съпътстващата програма на фестивала „Сцена на кръстопът“. Режисьор на представлението е актьорът и преподавател – Сава Драгунчев. Входът е свободен!

Чувството за хумор, рефлективността и очарованието на Явор Вълканов, изящността, мощта и пастелните тонове на Радина Боршош и майсторското изпълнение в жанрово разнообразие на Филип Буков ще преплетат изключителните Петер Турини и Харолд Пинтър в препускащия бяг на търсенето на последния шанс, когато човек е най-уязвим и затова и най-истински. Младостта и талантът на едни от най-добрите студенти на проф. Стефан Данаилов в НАТФИЗ „Кр. Сарафов“ ще възхищават, разсмиват и замислят публиката на Международния есенен театрален фестивал „Сцена на кръстопът“.

ПОСЛЕДНО ПОВИКВАНЕ
по Петер Турини и Харолд Пинтър
режисьор: Сава Драгунчев,
участват:
Явор Вълканов, Радина Боршош и Филип Буков (MASTERCLASS)


ВХОД СВОБОДЕН!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…