Julieta Intergalactica, Charlie и Nasso Ruskov ще представят своя музикален проект We Like Kitsch за първи път в Пловдив на 15 септември. Тримата са добре познати на софийския парти пейзаж, а в Пловдив досега са имали само индивидуални изяви.

Събитието We Like Kitsch се провежда все по-успешно от около две години в столичните клубове и e известно с неподражаемата си еклектика и пъстра парти атмосфера. В петъчната вечер, която е част от програмата на НОЩ Пловдив 2017, ще чуем музика в стиловете декадентски рок, електро, минимъл уейв, хаус и диско.

Julieta Intergalactica е артистичното алтер его на художника-илюстратор и дизайнер Ясен Згуровски, работил и като музикален мениджър в редица софийски клубове.

Срещали сме Charlie и Nasso Ruskov като част от култовите банди Babyface Clan и Les Animaux Sauvages.

Танцьорите да се чувстват предизвикани от музикалната селекция, а на бара посетителите ще могат да опитат авторските коктейли на барманския колектив на Фарго. Момчетата използват домашни съставки и най-качествените алкохолни брандове, за да запалят клиентите по изкуството на добре балансираните коктейли, познато още като миксология.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…