Тежка, гъста и тъмна като НОЩ психиделия пристига при нас от Сердика. Multiphase stoner rock групата The Flying Detachment се появява отново в Пловдив за първи път от почти година, което ни радва изключително много. Както вече сме свикнали, не само звуково, но и визуално пътешествие ще ни предложат инакомислещите герои на представлението. По-добре не бихме могли да се надяваме да представим идеята на Пост-Културата като част от ежегодния пловдивски фестивал НОЩ Пловдив / NIGHT Plovdiv. Нямаме търпение.

Разбира се, това е само първа част от нашата трилогия, написана специално за NIGHT Plovdiv 2017. Повече информация за останалите два тома от сагата очаквайте в идните дни.

Пост-културна сцена
Врати: 22:00
Начало: 23:00
Вход: 6 лв

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…