Нещо вълнуващо се случва навсякъде в Пловдив тази седмица. Lost in Plovdiv подбира по-добрите събития

 

Снимка: otmt_kalinin

6 ноември

Караоке вечер във Фабрик

FabricBar Plovdiv обича да започва седмицата с големи усмивки, за да им върви така чааак до другия понеделник. Затова точно  понеделник вечер в култовия пловдивски бар е отредена за караоке с щурата Зорница, която далеч не подбира кой може и кой не може да пее, а има само едно условие - да можете да пиете и да не ви пука, като излезете да пеете на сцената!

FabricBar
20.30 часа
Вход свободен

7 ноември

Поведи промяната в Пловдив

Искате да поведете промяната във вашия град и регион? Грижа ви е за образованието и вярвате, че тази промяна може да се случи чрез по-добро образование?

Заедно в час идва в Пловдив през ноември, за да се срещне с вас - мотивираните и ангажирани хора, които ясно знаят своите способности и вярват, че от тях зависи да променят бъдещето на децата и обществото.

Това събитие е за вас, ако:
- Искате да сте сред хората, оставили следа след себе си.
- Поставяте си високи цели и ви трябва екип, който да поведете.
- Не се страхувате да взимате решения, защото вярвате в своите възможности.
- Искате да се развивате и усъвършенствате постоянно.
- Умеете да мотивирате хората около себе си.

Лимакон
18.30 часа
Присъствието на събитието е безплатно, но е необходимо да се регистрирате предварително на този линк: http://bit.ly/2yF8lCH

Вижте всички събития в lostinplovdiv.com

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…