На 18 ноември от 21 часа Мирослава Кацарова, заедно с музикантите Миро Турийски и Младен Димитров ще бъдат на сцената на Винтидж Хаус в Пловдив. Ето какво казва Мира за събитието, носещо името „Юга вътре в мен…:

„Пътешествие навътре в мен през музиката и любимите езици на юга - португалски и испански... Езикът е като тайнствен код, който би могъл да бъде транскрибиран в музика - мелодия, ритъм и динамика... Така Югът се превръща в състояние на духа, в алегория на лекотата, на безметежния полет на бляновете, на любовта във всичките й проявления... Избрах песни, които съдържат в себе си противоречието на горчиво-сладките състояния, на смирените и уютни тъги, но и щастието, което ги съпътства. Белязани са от носталгия, меланхолия, саудаджи, но и филофията производна на "Mas Que Nada" ("карай да върви")...и на естествения ни порив да не се взимаме на сериозно.

На сцената ще бъда заедно с любимите си музиканти и приятели Миро Турийски и Младен Димитров. В събота вечер на сцената на камерното и приютяващо пространство на Винтидж Хаус - любимо! Ще ви чакам с радост, за да сме заедно!“

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…