Тазгодишната победителка в Eвровизия - Нетта  бе с обеци на дизайнерката Шелли Даари

Има ги в три цвята в Квартала на творческите индустрии

Соня Попова

Кокетната ГАлерия 28 на улица Железарска в Квартала на творческите индустрии представя избрани уникати от ръчно изработени бижута на популярната израелска дизайнерка Шелли Даари. Нета Барзилай, която спечели Евровизия беше с атрактивни нейни авторски обеци в жълто и месинг на профайла си по време на конкурса.  Феновете могат да намерят от тях в три налични цвята в Капана.

Изложбата е на Шелли Даари, която е нашумяла израелска дизайнерка. Основното ѝ студиото се намира в Тел Авив. Тя обича да смесва не само форми и материали, но и да съчетава винтидж усещането, така че бижутата да отговарят на съвременните модни тенденции. „Шели има франчаиз магазинчета из цял Израел и не само. Има хора, които просто отиват при нея и стават представители за някакъв град, например от Испания, САЩ… Разпростира се, включително и в България. Има една жена, която се казва Светлана и ходи периодично в ателието на Шели, взима по едно бижу – уникат и така разпространява нейното творчество у нас,“ разказва талантливата актриса Патриция Пъндева, която е собственик на галерията в Капана.

В Квартала на творческите индустрии колекцията е дошла чрез Светлана, която посетила последната фото изложба в галерията и много харесала пространството.

Колиета, гривни , обеци и комплекти са красиво аранжирани в атрактивната Галерия 28. Те са изработени от маслиново дърво, плексиглас, акрилни мъниста и месинг с 24-каратово  покритие. Шели използва винтидж елементи, от пътуванията си, където черпи вдъхновение и набира материали за направата на авторските си бижута.

Повечето бижута, изложени в Капана лимитирани. От дадена колекция има само по 2-3 бройки, а от тях в България има само по една. С тях, човек се чувства специален, категорична е Патриция и показва своето колие с огромни прозрачни червени кръгове.

Все още може да изберете своето бижу от изреалската авторка. Шели гостува в галерията до края на месец юли, включително. А любезните домакини ще ви предложат съчетание с подходящ тоалет.

Добре познатите дрехи на eLena atelier, които изготвят специална колекция инспирирана от лятото и Галерия 28 с бижутата на популярната израелска дизайнерка Шелли Даари. В основата на концепцията стои райето, естествни леки материи и прохладни модели. С комбинацията на бижута и тоалет между двете излизате от Капана зашеметяващо.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…