Откупиха почти всички платна още на откриването на изложба на художника

Искате да пиете колумбийско кафе с Фрида Кало? Да полетите с реактивните крила на Малкия Икар? Или пък да поплавате в сушата с ветроходна лодка? А защо не да отговорите на чувствата на влюбения леопард? Всичко това ви се предлага от снощи на едно място в Пловдив- галерия Филипополис. Там можете да се потопите в магическия реализъм на художника Атанас Хранов.

Маестрото откри поредната си самостоятелна изложба вчера и както се очакваше изненада всичките си приятели и почитатели. Особено тези, които никога не са очаквали Наско да обърне четката си към натюрморта. И четирите платна в тази тема привлякоха вниманието на колекционерите, а две от тях бяха откупени още преди официалното откриване на изложбата. А след него се оказа, че червени точки има под почти 2/3 от общо 22-те работи, окачени по стените в галерията.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…