Снимки: Виолета Апостолова - Лети

Станалото популярно събитие „ТЯ в Пловдив“ отново ще събере активните жени на града на 27 септември от 18.30 часа в „Отсреща“.

В традиционния дух на Пловдив есента да е посветена на изкуството организаторите ни срещат с две дами, които са представителки на новата вълна от млади творци, използващи социалните мрежи, за да покажат произведенията си.

Това са Светлина Трифонова - автор на Перо от Древна Тишина - A Quill Of Ancient Silence, пише поезия, разкази, есета, приказки, текстове за песни, и Виолета Патолова. която възражда културата на поздравителните картички с  2Birdies, дизайнер и пътешественик.

Събитието се организира от доброволци, а жените, които имат възможност да представят дейността или каузите си са тези, които ежедневно вдъхновяват хората около тях с това, което правят и постигат. Всеки може да номинира жена, която я/го вдъхновява да се включи като говорителка на някое от следващите събития на „Тя в Пловдив“ като попълни онлайн формуляра тук.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…