Print this page

Снимки: Виолета Апостолова - Лети

Станалото популярно събитие „ТЯ в Пловдив“ отново ще събере активните жени на града на 27 септември от 18.30 часа в „Отсреща“.

В традиционния дух на Пловдив есента да е посветена на изкуството организаторите ни срещат с две дами, които са представителки на новата вълна от млади творци, използващи социалните мрежи, за да покажат произведенията си.

Това са Светлина Трифонова - автор на Перо от Древна Тишина - A Quill Of Ancient Silence, пише поезия, разкази, есета, приказки, текстове за песни, и Виолета Патолова. която възражда културата на поздравителните картички с  2Birdies, дизайнер и пътешественик.

Събитието се организира от доброволци, а жените, които имат възможност да представят дейността или каузите си са тези, които ежедневно вдъхновяват хората около тях с това, което правят и постигат. Всеки може да номинира жена, която я/го вдъхновява да се включи като говорителка на някое от следващите събития на „Тя в Пловдив“ като попълни онлайн формуляра тук.

Image Gallery

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…