Драматичен театър „Николай О. Масалитинов“ в Пловдив и Галерия 28 в Капана срещат почитателите на Мелпомена  на живо с  любимите български актьори в уникална изложба на театрални костюми от харесвани представления.

От днес,  24.03 до края на месеца любопитните фенове на театъра могат да се докоснат до  изложбата на театрални костюми от любими представления на Пловдивската драма в галерията на млада актриса Патриция Пъндева, която се намира на ул.“Железарска“ 29 в квартала на творческите индустрии. Самото откриване ще е от 17:00 часа.

Почитателите на театъра ще могат да се срещнат на живо с любимите си български актьори и да се докоснат до техни костюми и реквизити от най-запомнящите се представления в театъра Пловдив. Ще има костюми от спектаклите: “Вълци”, “Руски мармалад”, “Пет жени в еднакви рокли” , “Анна в тропиците”, “Островът на съкровищата” и още няколко, които са изненада…

В изложбата ще бъде и първия костюм на Камен Донев , с който е изиграл над 150 спектакъла! Освен всичко това ще може да закупите билети за репертоара на Театъра на преференциални цени.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…