Хиляди пловдивчани и гости на града куфяха заедно с легендите Whitesnake на втория ден от фестивала Hills of Rock. Любимият вокал Дейвид Ковърдейл се забавлява с публиката, като няколко пъти поздрави българите, изпълнили пространството пред сцената на Гребната база. Той дори закичи българско знаме на своя микрофон. Времето този път пощади гостите на концерта, като за разлика от петъчната вечер, дъжд не валя. Whitesnake куфяха с публиката малко повече от час, като много от феновете очакваха повече от тях, но групата все пак трябваше да слезе след планирания си сет. Все пак гостуването на легендарната рокаджийска група само ден преди Джулай морнинг ще бъде запомнящо се за всички.

Hills of Rock отново срещна зрителите и с много други банди от България и чужбина на трите фестивални сцени, които също заредиха гостите с много позитивна енергия.

Днес фестивалът продължава с още много банди, като най-очаквани са хедлайнерите Garbage.

снимки: Пловдив 2019

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…