Мечтата на едно момче се заражда в Щатите преди 10 години, но се сбъдва именно в Града под тепетата, за да разкрие пред всички нас магията на крафт донътите

 

Пухкава, обилно полята с шоколад поничка и кафе – обикновено това е закуска, която свързваме с американската култура и често ни представят по телевизията, но гарантираме, че на родна земя цялото това преживяване добива още по-голяма стойност. За Bluestone донътите чухме преди година, когато ентусиазирано ни предложиха да опитаме една от първите рецепти и опити на собствениците. Още тогава, с омазани в шоколад лица, дружно установихме, че това са едни от най-вкусните лакомства, които сме опитвали напоследък. Постоянно минавахме покрай обекта, който знаехме, че са наели и с надежда следяхме прогреса и очаквахме момента, в който да можем отново да се насладим на пухкавото тесто и неустоимите пълнежи.

Е, буквално година по-късно, от миналата седмица вече всички пловдивчани и гости на града имат възможност да се потопят в рая на поничките и да подберат предпочитания си вкус. Новото местенце се намира на емблематичната улица Отец Паисий и още с влизането си личи с колко внимание и любов е направено. Локацията и разпределението бързо допада на собствениците, но първоначалният пъстър интериор не е кореспондирал според тях с концепцията им. Затова постепенно, ден след ден, и до голяма степен сами с двете си ръце, те успяват да разкрият натуралните елементи на мястото и да пресъздадат идеята си за цялостна симбиоза с атмосферата на една от най-популярните улици под тепетата.

Прочетете още във виртуалния гид LOST IN PLOVDIV.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…