Няма билети за премиерата на 22

Новият спектакъл на Стайко Мурджев „Евридика в подземното царство” прикова вниманието на пловдивската публика. Интересът към представлението по пиесата на Сара Рул граничи с истерията, тъй като билети за премиерата на 22 декември няма отдавна. Поклонници на Мелпомена дирят безценната хартийка за достъп до камерната сцена в Драмата за втората дата- 30 декември, като и това май ще се окаже изключително сложна мисия, да не кажем невъзможна.

Докато публиката търси билети, режисьорът Стайко Мурджев и актьорите от младия му екип са в трескава подготовка. Репетициите не спират, като най-активна в тях е съвременната Евридика Луиза Григорова. Тя хвърчи по сцената с наколенки. Пред КАПАНА.БГ в интервю преди седмица тя разкри, че в 14-те години, в които се е занимавала с класически балет, е понатоварила коленете си и се опитва да ги щади.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…