ОП „Туризъм”, Асеновград и Общински младежки съвет ви канят да участвате в конкурс за снимка от Асеновград и красивите места в общината.

Може да изпратите снимки, с които сте уловили спиращи дъха моменти и гледки, туристически обекти, сгради, природни красоти. Те ще се публикуват във фейсбук страницата на ОП „Туризъм”, Асеновград https://www.facebook.com/tourismasenovgrad

Снимката, която изберете да изпратите може да е направена с фотоапарат, дрон, телефон. Няма възрастови ограничения за участниците.

Когато изпращате фотографията, е нужно да напишете кога е направена, кое е мястото, което е снимано, както и името на фотографа.

Ще бъдат отличени три снимки, събрали най-много харесвания във фейсбук страницата. Един или двама от участниците ще бъде поощрени за снимка, която ще стане фаворит на екипа на ОП „Туризъм“ и на Общински младежки съвет. Фотографии могат да изпращат всички, няма условие участниците да са асеновградчани.

Снимките се изпращат до 18.00 часа на 23 декември 2021 г., на мейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Всеки участник може да изпрати по 1 снимка.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…