Творческа работилница за писане за изкуство и култура ще се състои на 28 май, събота от 10.30 до 12.30 часа в двора на галерия „Джуркови“ на улица „Съборна“ 19 в рамките на фестивала Пловдив чете.

Имаш смелостта да четеш поне една книга в месеца? Мечтаеш да се занимаваш професионално с журналистика? Искаш да пишеш за култура и изкуство? Нямаш търпение да се срещнеш лично с най-интересните поети и писатели на България?

Ти си нашият човек! Литературният фестивал "Пловдив чете“ организира творческа работилница и обучение по журналистическо писане за култура и изкуство.

Обучението е напълно безплатно. Освен това всеки, който умее да пише получава журналистическа акредитация за всички събития на фестивала „Пловдив чете“ и правото да отрази всяко едно от тях. Журналистическите материали ще бъдат публикувани в блога www.plovdivchete.com и други известни издания с културна насоченост.

Обучението по журналистическо писане за изкуство и култура ще проведе журналистът Радослав Иванов с участието на писателката Ина Иванова.

„Пловдив чете“ те очаква!

Можете да се запишеш на място на 28 май.

Виж блога на Пловдив чете www.plovdivchete.com за още информация.

Събитието се провежда с финансовата подкрепа на Община Пловдив и е част от Културния календар на града

 



2 comments

  • Comment Link nicotinell en vente librer nicotinell en vente librer Фев 16, 2024

    You have got superb knowlwdge in this case. paroxetine rezeptfrei in Wien

  • Comment Link иван шакиров иван шакиров Ян 18, 2023

    кога е спортен празник защото не знам в оч кочо честемски

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…