Обичате мистериите и онова гъделичкащо чувство на страх? Мислите ли, че сте достатъчно смели, за да влезете в стая, която никога преди това не сте виждали? Да бъдете заключен вътре, а ключът за навън да е само вашето съзнание и интуиция? Let me Out е едно предизвикателство, което до сега никога не е правено. Игра, която безпроблемно може да ви омагьоса и пренесе в друго измерение. Изпитание за самите вас, което отваря врати в Пловдив още тази събота!

Хората се давят в ежедневието си. Сутрин ставаме, пием кафе, работим, прибираме се и спим. Дните ни затискат като камъни и тежестта си казва думата в един момент. Но пък идва и другият момент – кой не обича да побеждава? Влезеш ли в Let me Out, правилата са ясни. В рамките на 60 минути човек трябва тотално да се откъсне от външния свят и всичко, което е оставил зад вратата, защото просто няма друг начин да се концентрираш достатъчно, че да решиш всички пъзели.  Да се откъснеш от проблемите, задълженията и

Това е игра, която съществува по целия свят, но в България са само десетина подобните обекта. Това, което отличава Let me Out от всички останали, е че е единствената игра със старобългарски и старотракийски символи, които те пренасят в други времена. Създателят ѝ сам е измислил всеки един от пъзелите, така че дори и да сте посещавали някои от другите места, то пловдивската игра ще ви изненада. Общо шест месеца отнема да превърнат пространството в лабиринт, но крайният резултат е повече от впечатляващ. Щом влезеш вътре – излизане има, но пък не е толкова лесно. Пъзели и логически задачи очакват всеки, който прекрачи прага, а единственото, което може да ви помогне да се измъкнете, е логика, интуиция и дозичка късмет. Концентрацията също не би била лоша, тъй като в стаите е тъмно, а рисунките по стените могат да ви омагьосат в мига, в който ги погледнете. Триизмерна розета, руни и символи, числа – всичко е свързано и го осъзнаваш в един момент, но докато успееш да стигнеш до тези изводи, биваш хипнотизиран. Разбира се, не всеки е способен да издържи на нещо подобно, но това не бива да притеснява никого – всяка стая е оборудвана с паник бутон. Щом бъде натиснат, вратите се отключват.

Това се случва, когато в едно се сблъскат фобии и любопитство. Адреналинът ти се покачва, а тялото ти не е сигурно къде се намира. Духът ти се пренася, а четирите стени ти стават все по-тесни, с всяка изминала минута, а крайната цел става все по-желана. А вие ще можете ли да излезете от Let me Out? 

Сайтът на Let me Out - https://www.letmeout.bg/
Facebook страницата на Let me Out - https://www.facebook.com/pages/Let-Me-Out/782453138462743?fref=ts

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…