По време на информационния семинар детайлно ще бъдат разгледани условията за кандидатстване по обявените отворени покани за проекти от апликационната книга на Пловдив и за нови проекти

Общинска фондация „Пловдив 2019“ ще проведе информационен семинар от поредицата ФОРУМ 2019 на 30 юни 2016 г., на който ще бъдат изяснени принципите за кандидатстване по отворените покани за програмата.

Семинарът ще се проведе в Дом на културата „Борис Христов“, Голяма конферентна зала, с  начален час 10.00 ч. , като предварителна регистрация от присъстващите не се изисква.

Програма:

10:00 - 10:30 ч. - Общи цели и критерии за кандидатстване

10:30 - 11:00 ч. - Насоки при попълване на формулярите за кандидатстване

11:00 - 11:15 ч. - Почивка

11:15 - 11:45 ч. - Сключване на договор

11:45 - 12:15 ч. - Отчет на дейности

12:15 - 12:45 ч. - Въпроси и отговори

По време на информационния семинар детайлно ще бъдат разгледани условията за кандидатстване по обявените отворени покани за проекти от апликационната книга на Пловдив и за нови проекти. Месец след обявяването им фондацията инициира серия от информационни срещи по градове като част от платформата си за развитие на капацитет. Първата среща от серията е в Пловдив. Следва да се обявят и датите на следващите градове.

Поканени да се включват в срещата са представители на различни институции, организации, частни лица, с интерес за участие в програмата на „Пловдив 2019“, както и тези, които са подкрепили града в етапа на кандидатстване. Представители на екипа на “Пловдив 2019“ ще разяснят общите параметри и спецификите на двете покани, принципите на партньорство, ще споделят своите препоръки към желаещите да кандидатстват и ще отговарят на въпроси.

Заложените в настоящия регламент процедури целят уточняване на условията за партньорство с ОФ „Пловдив 2019“. Регламентът цели обезпечаването на реализацията на заложените концепции с отговорно участие, с максимално ясни критерии, в съответствие с предварителните времеви, бюджетни и концептуални рамки, както и регулирането на отношенията на ОФ „Пловдив 2019” с партньори от България и чужбина.

Пълният текст на отворените покани може да бъде намерен на: http://plovdiv2019.eu/projects

Линк към събитието във FB: https://www.facebook.com/events/241352602914750/

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…