Модерното нискокалорично вино влиза за първи път в Европа и започва от Пловдив

Писнало ли ви е от битовизми? Да, ежедневието може да е скучно и досадно, знаем! Но има много начини то да бъде заобиколено и един от най-добрите е хубавата компания на приятелите и близките. От Friends Fun Wine разбират това, затова са създали иновативната, нискокалорична и нискоалкохолна напитка – Fun Wine. Продуктът идва право от Маями и стъпва за първи път на европейската карта в Пловдив.

Питието представлява вино в кен, с пет вида вкус – каберне с вкус на кафе еспресо, шардоне капучино, москато ягода и праскова, и сангрия. Виното е леко шампанизирано, направено чрез естествена ферментация на премиум френско грозде, с добавени естествени аромати. Съставките са изцяло натурални. Липсват каквито и да е изкуствени консерванти. Съдържанието на алкохол е 6%, без кофеин и от 75 до 94 kcal. Вървят в симпатично и удобно кенче от 250 мл (2 чаши). Самите кенове са произведени със специално вътрешно покритие, което да запази невероятния вкус на виното. 

Fun Wine е изцяло нова категория нискоалкохолна напитка. Съчетава двете най-употребявани питиета – това сутринта и това вечер. Създадена е за модерни хора с визия. Хора, които обичат да експериментират, млади не само по възраст, а по дух. Хора, които не робуват на задръжки и са готови да пробват нещо ново и различно. Коктейлните комбинации съдържат своя чар, с вкус – ненатрапчив, лек и освежаващ. Това, може би, е най-точната дума за Fun Wine – освежаващ! Дали ще си на някое тепе, в парка, у дома или на бар, можеш да се насладиш на плодовите усещания или чудесния ненатрапчив привкус на кафето.

 

Fun Wine се разпространява за първи път на европейския пазар в Пловдив, не без причина. Градът под тепетата се е доказал като арт център с широк поглед над нещата. Като град, който не е затворен в „матрицата“ и не робува на остарели парадигми. Заслужил гордо титлата Европейска столица на културата, Пловдив е мултинационален цветен град, обичащ вариращи преживявания, а и фирмата вносител е от града под тепетата и затова иска да сподели качеството първо със своите съграждани. 

Fun Wine не е сайдер, не е и точно вино. То е плеада от цветове и благоухание. Целта на компанията е продуктът да се намира навсякъде, където има подходяща атмосфера, изпълнена с готини хора, където напитката ще бъде наистина оценена. Създателят и Джо Пелег насочва Friends Fun Wine към активните съвременни хора, които са енергични, социални и жизнени,  търсещи забавления в ежедневието, защото животът е твърде кратък и няма време за сърдити физиономии.

Към момента, може да се открие в CASA de CUBA - бул. "Васил Априлов" 118, клуб Библиотеката -  ул. "Лейди Странгдорд"" 5, Малката кафе Библиотека - "Христо Дюкмеджиев" №12, СанъкЪ - "Абаджийска" 10, Денонощни магазини КОРЕКОМ – бул. "6-ти Септември" 54, Магазин Якуб – ул. "Победа" 40, Гранд хотел Пловдив (лоби бар) - Новотел Пловдив, Сладка къща "Маргарита" – Етрополе, Магазин Стронг – ж.к. Тракия ул. "Съединение" 13 (с/у СОУ Димитър Матевски), Магазин My Choice – ул. "Белград" 14 (до Новотел Пловдив), Хотел Еверест – Етрополе и Нон стоп – ул. "Богомил" 50.  

 

Информация за локациите може да намерите и във facebook страницата на Fun Wine: https://www.facebook.com/Friends.Fun.Wine.Bulgaria/?fref=ts

Така че, ако настроението ви е занижено, ако искате да се повеселите , ако искате да споделите мига с любимия човек или просто ви се пие нещо освежаващо, не се колебайте, а пробвайте нещото, което на пръв вид звучи странно и различно. Може и да се изненадате… Хайде на по FUN-че!

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…