Биреният бар излиза с първата си крафт бира в два вкуса

Любимият пловдивски бирен бар празнува! Поводът е повече от пенлив - „Котка и Мишка“ вече има собствена бира. Направихме си наше крафт пиво!, съобщават с доволство от заведението. Кехлибареният еликсир си е наше занаятчийско производство. Първата ни варка бира е в два вкуса и ще се крие под два цвята етикети. Тези два вкуса са нашите разбирания за пиво, които искаме да споделим с всички. Нямаме претенции да сме направили най-великата бира на света, но я сътворихме с много страст и любов както към тази напитка. Така, както направихме и уютното кътче в сърцето на Капана. Двете ни първи деца в бутилка чакат да се запознаят с всичките ни приятели, казват гордите родители от Котка и Мишка.

Съвсем скоро двата нови вкуса ще радват посетителите на бирения бар. В бутилките са скрити няколко малки тайни. Те са приготвени изцяло от висококачествени натурални продукти и ще подсказват за типично българския вкус. С това започва и нашето бирено приключение, което е само началото. Ще се опитаме да продължим да ви радваме с нещо ново и различно. А ако все още се чудите какво е типично българското в пивото на Котка и Мишка – съвсем скоро ще ви разкрием и тази тайна.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…