Фотографката Веселина Балтова не се плаши от минусовите температури

Пловдив е красив през всеки сезон! Пролет, лято, есен, зима – всеки от тях има своя чар, а снежната пелена, която е покрила целия Филипопол, създава неустоим чар, особено погледнато от високи.

Макар че много от нас се плашат от ниските температури и предпочитат да стоят на топло в домовете и офисите си, пловдивската фотографка Веселина Балтова направи точно обратното. Тя се качи на високо, само за да може да направи прелестно кадри на нощен Пловдив, покрит от белия сняг, насъбрал се по улици и покриви. В допълнение на това, уличното осветление създава една романтична нотка на кадрите на Веселина.

 

Студено или горещо, за фотоокото няма почивен ден и недостъпно място!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…