Номинираните трябва да са млади мъже и жени на възраст между 18 и 40 г., които притежават българско гражданство и имат доказани постижения в една от десетте категории

Junior Chamber International – България търси десетте най-изявените млади личности на България за 2017 г. Номинациите се събират за трета поредна година у нас в рамките на световноизвестния проект The Outstanding Young Persons – TOYP („Най-изявените млади личности”). Проектът цели всяка година да бъдат отличавани млади хора, които изпъкват с качествата си в избраните от тях области на развитие, и които могат да послужат за пример на други младежи по света.

Номинациите ще се приемат до 23:59 ч. на 15 март 2017 г. чрез попълване на електронния формуляр на интернет страницата на програмата: http://toyp.jci.bg/. Номинираните трябва да са млади мъже и жени на възраст между 18 и 40 г., които притежават българско гражданство и имат доказани постижения в една от десетте категории:

• Бизнес, икономика и/или предприемачество;

• Политика, право и/или постижения в държавната администрация;

• Академични постижения или лидерство;

• Културни постижения;

• Морално лидерство и/или защита на околната среда;

• Заслуги към децата, световния мир и/или правата на човека;

• Хуманитарно и/или доброволческо лидерство;

• Научни и/или технологични разработки;

• Личностно развитие и/или постижения;

• Иновации в медицината.

Кандидатурите ще бъдат проверявани за достоверност и спазени изисквания от екипа на JCI, а одобрените от тях номинации ще бъдат оценявани от специално жури. Отличените бележити, преуспели и амбициозни млади хора, със значителен принос за обществото в България, ще получат своите призове на официална церемония.

Десетимата победители за България ще бъдат номинирани за международното състезание TOYP, като така ще получат шанса да се наредят сред 10-те най-изявени млади личности на света за 2017 г.

Повече подробности за програмата, категориите, изискванията за номинация и пр. може да намерите на официалния сайт на програмата:  http://toyp.jci.bg и във Facebook на адрес: https://www.facebook.com/toypbulgaria/

Основите на наградите TOYP са поставени в САЩ през далечната 1938 г. като през годините преминават през редица трансформации. От 1983 г. те започват да се провеждат и в държавите, където има представителства на JCI. С наградата TOYP през годините са отличени личности като Елвис Пресли, Джеки Чан, Джон Кенеди, Хенри Кисинджър и пр.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…