Целта на конкурса е да избере екип, който ще представи страната ни в Кан

Българската асоциация на комуникационните агенции в партньорство с Фондация „Пловдив 2019“ обявява началото на конкурса Young Lions Bulgaria 2017 – Film.

Целта на състезанието е да бъде избран екип, който да представи България в конкурса Cannes Young Lions в категория Film през месец юни 2017 г. в Кан, Франция.

Young Lions е най-големият фестивал в света за творчество в рекламата. Фестивалът е основан през 1954 година и от тогава се е превърнал в единствен по рода си престижен форум, който ежегодно събира най-изобретателните, талантливи и креативни творци от рекламния бранш от цял свят.

В конкурса могат да участват екипи от двама души, като всеки участник трябва да е на възраст до 30 години (роден след 24 юни 1986) и да работи в комуникационна агенция. Всеки екип, който желае да се включи в конкурса, съгласно правилата за участие трябва да подаде комплект документи (форма за регистрация на екипа и декларация от всеки негов член) в срок до 5 април 2017. Регистрацията за участие в конкурса Young Lions Bulgaria 2017 – Film е безплатна.

На 7 април 2017 всички регистрирани и отговарящи на условията за участие екипи ще получат задание от основния партньор на конкурса – Фондация „Пловдив 2019“ и до 10 април трябва да създадат и предадат 60-секунден рекламен клип, заснет и обработен със собствени ресурси. 

Българската асоциация на комуникационните агенции е официален представител на Cannes Lions International Festival of Creativity. Проектът се осъществява с подкрепата на Getty Images.

Победителят в Young Lions Bulgaria 2017 – Film ще бъде обявен на 20.04.2017 г.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…