Младежите Георги Грозев, Маргарита Бозукова и Ивайло Славчев взеха първите места в категориите, в които участваха

Три деца от пловдивското Училище за музикално и танцово изкуство „Добрин Петков“ станаха лауреати на Международен фестивал Полихимния - Скопие 2017г. Това са Георги Грозев, Маргарита Бозукова и Ивайло Славчев.

За радост на всички, в първа категория на конкурса, взеха участие 14-годишните пловдивски тромпетисти Георги Грозев и Маргарита Бозукова. Те спечелиха първите награди в раздела „Цяла група“ сред голяма конкуренция. 12-годишният Ивайло Славчев също бе отличен в същия раздел, като се нареди втори сред младите си колеги.

Отличени с награда са и преподаватели на младежите - Пенчо Пенчев и Марияна Колева. Журито нескрито призна, че постиженията на техните ученици са големи, като допълниха, че представянето им на преподавателския концерт също е било на високо ниво.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…