Остават само 5 часа до крайния срок за гласуване

Българите сме народ със стара култура и традиции, а храната заема почетно място. От друга страна, вековният Пловдив продължава традицията на големи и малки пирове, но винаги със стил. Именно поради тази причина, най-добрият пловдивски гид lostinplovdiv.com се обръща към вас, нашите читатели.

Сайтът, предназначен за гостите на града, се интересува от вашето мнение. С цел да бъде максимално обективен и да представи Пловдив такъв, какъвто е в действителност, Lost in Plovdiv се обръща към вас с въпрос: „Кой е любимият ви ресторант в древния и вечен град?“. Анкетата няма да ви отнеме повече от минута, а резултатите са изключително важни, за да можем да помогнем на гостите на града да преживеят Пловдив като местите.

На този линк можете да отговорите на въпросите, които задава пътеводителят: https://docs.google.com/forms, а самата анкета ще продължи до 18:00 часа на 7-ми април.

Благодарим ви!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…