Началото на туровете има нова локация

Сдружение 365 споделят с нас радостни новини, свързани с най-новият им проект - Free Kapana Tour. "Стартирахме безплатния тур на първия арт-квартал в България, Капана, в началото на април 2016-та година. Започнахме да показваме забележителностите и духа му на англоговорящите гости на града всяка неделя от 11:00. Туристи от различни части на света са изключително ентусиазирани от тази част на нашия хилядолетен град и затова решихме да отговорим на този интерес, като увеличим двойно нашата ангажираност към този проект. Затова обявяваме и втори ден от седмицата, през който ще провеждаме Free Kapana Tour от началото на месец май до края на септември - всеки петък от 18:00!", разказват органиаторите.

Ето кои са новостите в туровете из града под тепетата:

И понеже искаме всеки желаещ да се включи в тура да може да ни намери бързо и лесно, решихме да променим мястото, от което започваме, така че да е лесно откриваемо, като решихме то да е площад “Римски стадион” (до умаления модел на стадиона).

Така нашият Free Kapana Tour ще се провежда вече два пъти седмично с начална точка Римския стадион:

Петък от 18:00

Неделя от 11:00

И не само това...

Припомняме и че нашият най-посещаван проект, популярен сред десетки хиляди гости на града и добавящ незабравими преживявания и исторически контекст към престоя на туристите в Пловдив от години, безплатния Free Plovdiv Tour, който започва всеки ден с начална точка сградата на Общината, също нараства двойно от месец май!

От началото на  май до края на септември ще провеждаме нашия безплатен тур за англоговорящите гости на града не един, а цели ДВА пъти на ден - от 11:00 и от 18:00, а мястото за начало на Free Plovdiv Tour се запазва - сградата на Община Пловдив на площад Стефан Стамболов.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…