Хубавото е, че днес в града ни се предлагат много възможности и фитнес залата отдавна не е единственото място за тренировка

Може би заради желанието на хората да водят здравословен начин на живот и същевременно да поддържат добра физика, спортът и движението стават все по-популярни. Истината е, че причините човек да спортува са много и далеч не се ограничават само с външния вид. Хубавото е, че днес в града ни се предлагат много възможности и фитнес залата отдавна не е единственото място за тренировка. Ето нашите предложения:

Боксов клуб Ботев Пловдив

Боксът се радва на все по-голяма популярност и неслучайно е любим спорт на супермоделите. Той развива тялото, прави го по-подвижно и гъвкаво, а в същото време освобождава стреса. Причината за ефективността му е може би в съчетанието между интензивни силови и кардио тренировки. Боксът е чудесен и забавен начин за влизане във форма. Треньорите в Боксов клуб Ботев Пловдив са опитни и компетентни. Залата е отворена за всички, без ограничения в пола и възрастта и независимо от нивото.

Пилатес с Гери

Методът „Пилатес” съчетава в себе си движения от йога, балет и каланетика. Предимството на тренировките по Пилатес е че укрепват и тонизират мускулите, подобряват стойката и развиват гъвкавостта и равновесието. Тренировките са зареждащи и тонизиращи, движенията се изпълняват бавно като се следи дишането и само веднъж в определен брой повторения. Това прави системата подходяща както за млади, така и за по-възрастни. Гергана Колева веднага ще ви оправи настроението с чаровната си усмивка. Тя се отличава с топло и насърчително отношение към хората, вдъхновяваща всеотдайност и видим професионализъм. Тренировките по Пилатес минават спокойно, забавно и зареждащо като Гери следи за правилното изпълнение на движенията и помага на всеки да се усъвършенства.

Ориенталски танци в Stars Dance Center

Ориенталските танци често са криворазбрани в България. Ако сте от хората, които ги свързват с пошлост и кючеци, и по тази причина никога не бихте ги пробвали, просто не знаете какво изпускате. Ориенталските танци въплъщават фолклора и културата на Изтока.Те могат да бъдат нежни, чувствени, дръзки, закачливи. Въпреки че са чудесен начин да преоткриете женствената си същност и сексуалност, те не са предназначени само за жени. Надежда Стойкова е балерина, но се влюбва в белиденса. Надя усъвършенства своето майсторство в Египет и сега предава знанията си в танцовото си студио. Тя върши работата си с любов и всяко занятие с нея е зареждащо.

Зумба с Пепи

Зумба фитнесът стана хит сякаш за една нощ! И неслучайно – това е все пак приятен начин да спортуваш, докато спортуваш. За да тренирате не е нужен опит в танците и въпреки че тренировките са интензивно кардио, не се усещат като такива, а напротив са уникално зареждащи. Зумба комбинира различни стилове танци – салса, меренге, регетон, кумбия, фламенко, хип-хоп и други. Принципът е прост – забавлявай се, докато танцуваш, тренираш и отслабваш! Пепи Костадинова е лицензиран инструктор по Зумба, професионален състезател по спортни танци и хореограф. След като открива невероятното чувство, което носи Зумба, в нея се поражда желанието да помогне и на останалите да се чувстват така. След тренировка с нея хората си тръгват щастливи и заредени, което свидетелства, че тя се справя успешно със задачата си.

Кросфит Арена Пловдив

Кросфитът нерядко е сравняван с култ. И няма как – тази съвкупност от упражнения със собствено тегло, както и упражнения с уреди като гири, дъмбели, щанги и т.н. натоварва тялото максимално, подобрява формата, дава сила и издръжливост и оформя мускулатурата изключително бързо. С други думи забавна и гарантирано ефективна тренировка, която ще ви накара да се почувствате като състезател в „Американски нинджа боец”. Кой не би се обсебил?

Капоейра с Диего

Капоейра е бразилско бойно изкуство, възникнало по времето, когато Бразилия е била португалска колония. Първоначално се практикува от африканските роби, които събират и усъвършенстват своите бойни техники под формата на танц. Капоейра всъщност е цяла философия. Самата дума означава „висока трева”. Капоейра се играе в кръг, който се нарича „Рода”, а движенията на двамата съперници са съпроводени от традиционни музикални инструменти. Диего се пленява от бойното изкуство още когато е на пет години и посвещава живота си на него. Той мечтае да го популяризира под тепетата. Харизмата и положителната му енергия със сигурност му помагат в това начинание.

Цялата статия може да прочетете на lostinplovdiv.com

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…