Този път, гидът на Пловдив, lostinplovdiv.com ще ви препоръча едни от най-приятните и евтини места за настаняване, на които можете да отседнете

Пловдив е привлекателна туристическа дестинация за пътешественици от цял свят. В пределите на един град се събират жители на всички континенти, изповядващи различни религии и имащи различни интереси. Градът предлага за всекиго по нещо. Любители на архитектурата, ценители на историята и изкуството или просто хора, които обичат нощния живот – всеки ще открие по нещо за себе си.

Ако искате да разгледате и посетите максимално много туристически обекти и забележителности в Пловдив, то е препоръчително предварително да изчислите своя бюджет. Туристите от всички страни все по-често предпочитат да спестят пари за бюджета си от нощувки, което всъщност е страхотен вариант. Стаите за настаняване в Пловдив са на изключително достъпни цени, а освен това повечето от тях са в центъра на града, но на тихи и спокойни улички.

Този път, гидът на Пловдив, lostinplovdiv.com ще ви препоръча едни от най-приятните и евтини места за настаняване, на които можете да отседнете.

1.Home Hostel Plovdiv – мястото посреща клиенти от лятото на 2016-та година, а вече добрите отзиви за него валят. Стаите са обзаведени с нови мебели и телевизори, като разполага с обща кухня. Хостелът предлага и летищен трансфер, а сградата, в която ще нощувате, ако се спрете на пъстрото и цветно място Home Hostel Plovdiv, се намира в центъра на града. Баните и тоалетните са нови, мястото е чисто и предлага безплатен достъп до wi fi.

Мястото работи с плащане в брой, а цената на нощувката е 29 лева (14-15Е)

Ул. „Георги Вълкович“ 6

2.Bike Hostel Plovdiv – това е перфектният избор за еднодневен престой. Мястото разполага с двор, в който можете да изпиете сутрешното си кафе, а на разположение имате кабелна телевизия и лаптоп. Ако искате да се позабавлявате, попитайте хостелиерът за колоезденето, карането на кану и риболова, които Bike Hostel предлага.

Можете да ползвате безплатни паркинг и wi fi, а цената на нощувката е 35 лева (18Е).

Ул. „Екзарх Йосиф“ 17

3.Хотел комплекс Djia beach – е, мястото не е в центъра на града, но предлага прекрасна обстановка, уютни и чисти стаи, и се намира в близост до един от най-големите паркове в града, точно до Гребна база Пловдив. Хотелът глези своите посетители със сезонен открит басейн, целогодишен закрит, парна баня и сауна. Всяка стая е със самостоятелна баня, а на разположение имате и wi fi достъп.

Цената на нощувката в хотела е около 35 лева (18Е)

Ул. „Свети Валентин“ 17, Парк „Отдих и култура“

4.Хотел „Алюр“ – мястото се намира на един от оживените пловдивски булеварди в центъра на града. Стаите са чисти, подредени и разполагат с климатици. Всяка една от стаите разполага с безжичен интернет, кабелна телевизия и самостоятелен санитарен възел. „Алюр“ предлага летищен трансфер на своите гости. Цената на нощувката в хотела е 39 лева (19Е).

ул. „Цар Борис III Обединител“ 120

5.Къща „Улпия“ се намира в самия център на Пловдив, на тиха и спокойна улица. Санитарните възли в мястото за настаняване са общи, но пък можете да ползвате оборудвания кухненски бокс и дневна. „Улпия“ предлага закуска на своите посетители, която включва кафе или чай. Можете да изберете семейна стая, а домашните любимци са добре дошли. Къщата предлага паркинг и wi fi.

Цената на нощувката е 39 лева (19Е).

площад „Цар Калоян“ 17 (ъгъл с Бул. „Руски“)

Цялата статия може да прочетете на lostinplovdiv.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…