Снимка: Виктор Цонев (Pink Tsonk)

Михаил Узунов ще изненада гостите на фестивала с бирени коктейли

ДВЕ-ТРИ БИРИ ФЕСТ започва да представя своите участници. Сред тях има пъстри личности и различни личности, обединени под общия знаменател на занаятчийската бира. Дойде време да ви представи една от изненадите на най-големия бирен фестивал в България, а именно специалният коктейл бар.

Както вече ви информирахме, бирени производители, разпространители и специалисти се нареждат рамо до рамо, за да обединят усилия и да представят най-доброто крафт пиво, което се произвежда на територията на страната ни. Но какво е едно събитие, без подобаващ бар?

За да можем да удовлетворим всеки вкус, ДВЕ-ТРИ БИРИ ФЕСТ ще вдигне бар, на който ще се предлагат различни коктейли, в които ще има какво? Крафт бира, разбира се! Гост на пенливото събитие ще бъде пловдивският специалист в коктейлите, миксологът Михаил Узунов. Той не един и два пъти демонстрира умения и познания, както на родна територия, така и в Европа.

Този път, Узунов ще подготви три вариации на класически коктейли, които ще се колаборират с различно краф пиво. Първият от тях е добре познатият на пловдивската публика уиски олд фешън, който ще прави компания на хита за миналото лято – московското муле. За колорит и вкус, прибавяме и вариация на един от любимите ни коктейли с джин – „Том Колинс“. Във всяка от добре познатите класики, ще бъде прибавена различна крафт бира, която предварително ще бъде подготвена, за да изпълни с екзотичен вкус напитките.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…