Гостите изразиха благодарността си към кмета и му поднесоха специални подаръци

Йоана Иванова, стажант

Кметът на район Централен Георги Стаменов за поредна година посрещна ръководители и директори на училища, университети и детски градини от Пловдив в двора на Община Пловдив – район Централен по повод 24-ти май.

Стаменов поздрави гостите и каза, че за него е изключителна чест и радост да празнува с тях. Кметът възкликна, че учителите са гръбнака на едно общество и добави, че без усилията им развитието е невъзможно.

„От името на цялата общественост отправям огромна благодарност и дълбок поклон за труда на всеки един от вас и се надявам в бъдеще да продължаваме да се събираме, когато е необходимо да решаваме проблеми, но винаги да просперираме,” възкликна Стаменов и след това покани присъстващите на чаша вино.

Гостите от своя страна изразиха благодарността си към кмета и му поднесоха специални подаръци. Коктейлът премина с тържествено настроение, почерпки и сладки приказки на фона на приятна музика. Освен вино, от Общината бяха приготвили различни хапки, плодове, студени мезета и десерти.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…