Пловдивският музикант пусна своята нова песен на 1 юни

Иво Матеев свири на укулеле в новото си видео

Хавайски ритми, пясък, море и слънчеви моменти, това обещава пловдивският музикант Иво Матеев в новата си песен „НИЩО НОВО“. Бризът и вълните ни носят към музикалните брегове на изпълнителя, който свири на укулеле в парчето, а то ни кара да мислим, че това ще е мелодията, която ще звучи по много родни плажове през следващите няколко месеца.

Видеото е заснето на любимия плаж на десетки българи – Арапя, разположен в южната част на черноморието. Там, целият екип, който се погрижи за красивите кадри, откри истинската хармония и спокойствие на красивите морски картини, които подхождат на лятото звучене на „НИЩО НОВО“. Красивият пейзаж, който ще видите, ще ви подтикне да съберете багажа и набързо да потеглите към морското късче от рая, за да заровите краката си в ситния пясък и да се потопите в солената вода.

За продукцията се погрижи Красимир Атанасов от Studio4. Музиката и текстът на песента са дело на Иво Матеев, а парчето е продуцирано от HIGH STREET.

https://www.youtube.com/watch?v=eXBFaxk_KOM

https://www.facebook.com/highstreetbulgaria/

Иво Матеев е добре познат на родната публиката с многобройните си изяви из цялата страна. Той е инициатор на няколко музикални проекта. В един от първите си проекти, Иво Матеев, заедно с DJ Skill, The Bold Dreamers, който носи фънки звучене, а освен това и експерименталния Eсен-ция. Познат е още и от бандата Acoustic Corporation, която се появи на бял свят преди повече от 2 години, а дебютно им ЕР носи името BetterDay. 

Иво Матеев има проект и с Валери Маринов, с който се събират за три последователни концерта в източната част на страната озаглавени East Tour. Тогава феновете чуха фънки, блус, реге и фламенко ритми, комбинирани в авторската им музика от проектите Acoustic Corporation и Vertigo, кaкто солови и любими неща.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…