Дартс турнир, еко скутери и Играта на Капана ви очакват в квартала

Последният ден на Капана фест дойде. Макар пъстрия фестивал да е към края си, имаме още един за забавление, срещи с нови и различни хора и интересни занима.

Програмата на събитието започва точно в 10:00 часа с няколко различни събития. Можете да изберете между базарите с ръчно изработени изделия, еко храни и грамофонни плочи. Междувременно, ще се насладите на виниловите звуци, които ще огласят улица „Абаджийска“.

По обяд, точно в 13:00 часа, започва срещата на писателите от близо и далече, които се обединяват в артистичния квартал. Делян Маринов, Стефан Стефанов, Донко Найденов, Евгения Найденова и Ванина Божилова ще направят представяния на книгите си. Ако литературата не е вашето нещо, можете да отидете на танци. Раздвижете се със салса движения, уъркшоп по бразилска фестивална самба или релаксирайте с йога.

Разбира се, няма как да има Капана фест без концерти. На първата сцена можете да чуете изпълненията на Ния Керанова, Vataff Project и Irfan. На втората сцена, едни след други излизат Таралежков, One soul и царете на пънка Нещо Цветно.

 

Още много събития ви очакват през последния ден на Капана фест. Разходете се и вижте… ако имате сили.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…