Стартират снимките на Хелбой 3

Боливуд и Холивуд си разделят Пловдив в следващите три дни

Докато Боливуд буквално окупира Капана и навлече гнева на граждани и бизнес в квартала на творческите индустрии, Холивуд се нанесе тихомълком в парк Отдих и култура. В момента, в който индийците създават пълен хаос в центъра на града, близо до Мол Пловдив цари изключителна организация. Тази вечер стартират снимките на сцени от супер екшъна Хелбой 3, като естествен декор на зрелищни каскади ще е паметника Братската могила. От сутринта екипите на Ню Бояна се настаниха на площадното пространство пред монумента, върху който ще се случват най-интересните моменти от тридневния снимачен период.

На място е струпана много техника, фургони за актьорите и екипа зад камерите, специални возила за звездите и дори каравани за храна са разположени на място. Строителен кран изгражда странични около Могилата декори, а каскадьорите вече загряват за предстоящите дубли. Очаква се още тази вечер пред камерите да застане Мила Йовович.

Епизодът на Хелбой- Кървавата кралица ще се снима в Пловдив в продължение на три вечери, като кинаджиите ще работят само в тъмните часове на денонощието. Няма да можете да снимате по време на екшъна, но можете да наблюдавате, любезно ни информира охраната.

Хелбой 3 ще се снима у нас и във Великобритания, като се очаква да излезе по екраните в най-рано в средата на следващата година. Режисьор на лентата е Нийл Маршал, работи по  Игра на тронове.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…