Знанието и забавлението заедно! ? Събери отбор, докажи, че знаеш повече!

През тази година QUIZ NIGHT SHOW ще се провежда всеки четвъртък във Vintage House! Ето и малко информация за играта:

QUIZ NIGHT SHOW е интелектуално-забавна игра с познавателен характер. Играе се на отборен принцип. Състезателите отговарят на различни по тип въпроси в няколко кръга – твърдения, тестове, отворени въпроси, разпознаване на снимки (известни личности, природни забележителности, знамена и лога, предмети от бита и др.), разпознаване на музика и филми, въпроси с повишена трудност.

По време на състезанието се научават нови и интересни факти от живота. Дори и да не знаете нещо, не се притеснявайте – някой от отбора може да го знае или заедно да стигнете до отговора, мислейки логично. Ако не познаете – ще научите нещо ново и интересно.

QUIZ NIGHT SHOW става все по-популярна игра и забавление за интелигентни хора през работната седмица, което не е обвързано със големи шумни помещения и стоене до късните часове на нощта. Стимулира ума, дава поощрителни награди и нови знания на всички участници.

QUIZ NIGHT SHOW - Знанието и Забавлението Заедно!
Събери отбор! Измисли му име! Докажи, че знаеш повече!

За резервации: 089 780 7073

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…