Иван Тотев връчи плакети „Пловдив 2019” на победителките в риалитито 4 Magic и финалистката Мирослава Тодорова

Градоначалникът  ги покани да бъдат ключови участници в програмата в годината на Европейска столица на културата

Звездно посрещане в заседателната зала на Община Пловдив устроиха на пловдивските таланти от телевизионното риалити Х Фактор днес. Победителките във формата 4 Magic и финалистката Мирослава Тодорова бяха аплодирани от кмета Иван Тотев, заместниците му Александър Държиков и Георги Маринов, както и от много чиновници от администрацията. Градоначалникът връчи на гласовитите момичета почетен плакет с новото лого на „Пловдив 2019” и ги покани да бъдат ключови участници в програмата в годината на Европейска столица на културата.

Благодарност, почит и респект, обърна се Тотев към 4 Magic, Мирослава Тодорова и вокалния педагог от Арт Войс Център Румяна Иванова. Кметът се ангажира с организиране на мащабно музикално събитие на открито, което да срещне талантливите момичета с пловдивската публика. Ще се опитаме да го направим през следващите седмици, заяви той. Идеята за голям концерт в градска среда се е родила в последните няколко дни, след като се разбра, че героините от Х Фактор няма да могат да участват в музикалната новогодишна програма на площада въпреки надеждите на общината. Те имат договори с Вирджиния и нямат право на избор. 4 Magic имат планирано участие на Нова година в Торо Гранде, а Мирослава няма ангажимент.

Победата в Х Фактор е чудо. Тези момичета показват страхотен музикален вкус, доволна от финала на риалити шоуто е вокалната педагожка Румяна Иванова.

Ще видим накъде ще тръгнем. Надяваме се на собствени проекти. Трябва да съчетаваме училището с кариерата, каза Валентина от 4 Magic. Никол от момичешката формация е радостна, че се е научила на дисциплина, а Елия държи да се запази такава, каквато е излязла от шоуто. Х Фактор ни промени и вътрешно, и външно, допълни тя.

Х Фактор бе не просто училище за музика, а училище за живота. За мен бе момент на осъзнаване. Научих се да осъзнавам нещата, които ми се случват, да ценя онова, което имам и да се боря, каза Мирослава Тодорова.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…