С много подаръци се прибират участниците от 24-ия Международен фолклорен фестивал в Пловдив. Танцьорите от 10 държави пристигнаха с красиви носии и заредени с много усмивки в главната зала на Община Пловдив. Те получиха подаръци от зам.-кмета по култура Александър Държиков.

Подготвени със специално облекло, красиви шапки, рокли, обеци и всякакви украшения, те бяха зарадвани със специален албум от фестивала. Част от участниците си размениха и автографи по албума, и се снимаха заедно за спомен. След размяната на подаръци те позираха и на стълбите в общината пред мозайката на Златю Бояджиев, както и пред самата сграда и на фонтана с пеликаните.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…