Животът ми без вас няма смисъл, обърна се към публиката актрисата

„Обичайте!”, призова магнетичната Ивана Папазова в Деня на будителите, навръх 50-аата си годишнина. Актрисата отбеляза юбилея си там, където се чувства най-добре- пред публиката, на сцената на любимия си пловдивски театър. Ивана не скри сълзите си след премиерата на спектакъла „По-студено от тук”, в който изпълнява главната роля. И с играта си, и с естествената си изповед пред хората в Камерна зала, тя ги усмихна и разплака, стопли ги и ги разтрепери, обнадежди ги и ги натъжи.

"Животът ми няма смисъл и без вас, публиката, без приятелите. Наистина няма смисъл. Непрекъснато ще благодаря на племенниците си, които са в залата. На дъщеря ми. На Ники. Водеща сила в живота ми са доброто и любовта. До тук съм се стремяла те да ме движат, ще продължа да се стремя и занапред.  Обичайте”, поклони се пред непрекъснато аплодиращата я публика Папазова. 

След което благодари на колегите си от пловдивския театър, като ги посочи като истинските съвременни будители. „Майната му на тая глобализация, в която живеем. Ние сме стар род, български род, ние ще оцеляваме въпреки. Благодаря ви и поклон”, развълнува се актрисата.

С цветя я затрупаха много нейни приятели и почитатели. А тя покани всички на по питие в новото заведение в двора на Драмата.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…