Българската група Bloodrush стартира своята първа IndieGoGo кампания с цел предпродажба и финансиране на своя втори студиен албум. IndieGoGo е платформа за краудфъндинг - финансиране на проекти чрез публиката. В кампанията на Bloodrush можете да закупите предварително втория им албум, тениска, ексклузивен мърч и да подпомогнете групата по най-различен начин. Всички приходи ще спомогнат за финансирането на оставащите процеси по издаване на албума им, а именно:

- Миксиране и мастериране (финализиране) на записите

- Физическо издаване на албума

- Продуциране и заснемане на професионален видеоклип

С втория си албум групата цели да утвърди себе си както на българската, така и на английската и европейската сцена. Той ще бъде важна част от тяхното развитие и израстване.

“Вторият ни албум е наполовина факт. Но за да стане напълно реален, имаме нужда от вас! Станете част от историята ни! “ призовава групата.

Основната цел на кампанията е предпродажба на втория албум и мърч на Bloodrush, но свободни дарения също са възможни.

Кои са Bloodrush?

Bloodrush са Коста Коларов, Мартин Кирилов и Димитър Димов, родом от град Добрич. Групата започва през 2012 като странично занимание и хоби. Постепенно прераства в страст и начин на живот. Централно събитие в тийнейджърството им е издаването и  самофинансирането на първия им студиен албум “No Man’s Land” през 2015, оттогава Bloodrush спира да бъде просто хоби.

През зимата на 2016 започват участието си в Голямото рок междучасие по БНТ 1, което печелят през декември. Следват разпродадени клубни участия, фестивални изяви и турнета.

От септември 2017 живеят и учат/работят в Англия. Bloodrush се развива в местната сцена на Острова, а съществуването ѝ никога не е било по-предизвикателно. В момента цел номер 1 и главен фокус е да завършат и издадат своя втори студиен албум.

1 comment

  • Comment Link Neznam Neznam Ян 05, 2019

    TBH за сравнително малка група със сравнително ОК първи албум много силно Hype-ват този албум. Публиката (слушатрлите и феновете) няма с какво да помагат освен да им кажат тяхното мнение след като излезне. Този албум може да е всичко: може би най-лошият албум някога, може и най-добрия..кой ли знае. Всеки знае че за запис трябват пари но ако музиката е добра от самото начало няма много смисъл за сериозно изшлайфане. Не за да ги обидя или нещо ама те са си чиста Underground група и може и да почакат малко. нека да не промотираме всичко българско като най-доброто най-вече поп музиката (това включва рок,метъл,рап,чалга..тн) защото там сме много слаби

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…