Регионалната организация в Пловдив на Съюз на слепите в България връчи днес на заместник-кмета по култура, археология и туризъм Пламен Панов „Юбилейна грамота“ за „принос в развитието на организацията, социално приобщаване на хората със зрителни увреждания и повишаване на качеството на техния жи

Поводът е 100-годишния юбилей на сдружението и в знак на признателност за доброто партньорство.  През юли тази година, с подкрепата на общината, в Балабановата къща в Стария град се откри годишната изложба на членове на Съюз на слепите в България - Регионална организация -Пловдив. Красивата експозиция представи изключително интересни и атрактивни творби -  картини, керамика, бижута, плетива и грънчарски изделия, сътворени с творческия потенциал и естетическо чувство на хора със зрителни увреждания от Пловдив.

Изложбата отново бе посветена на 100-годишнината от основаването на Съюз на слепите в България. Организирането на дни на творчеството на хора с увредено зрение е традиция, започнала още през 2001-ва година, ОИ „Старинен Пловдив” бе домакин на събитието за четвърта година, а община Пловдив традиционно подкрепя изявите на сдружението. Изложбата тогава бе открита от заместник-кмета Пламен Панов, а членовете на Съюз на слепите в България - Регионална организация Пловдив бяха подготвили и кратка музикално – поетична програма.

„Благодаря ви за оказаната чест! Искрено ме развълнувахте! Искам отново да заявя, че в лицето на кмета на Пловдив Здравко Димитров, в мое лице, както и на екипа на отдел „Култура“ имате верен съмишленик и партньор. С радост и готовност ще продължаваме да подкрепяме инициативите на Съюза.“, каза заместник-кметът Пламен Панов.  

Преди посещението в Дома на културата, представителите на Съюза бяха на среща при Кмета Здравко Димитров, който бе удостоен с най-високото отличие „Юбилеен плакет“ на Съюз на слепите в България.

Image Gallery

View the embedded image gallery online at:
http://kapana.bg/litza/item/17352-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD#sigProIdec2b8cd207

2 comments

 • Comment Link income opportunities for physicians income opportunities for physicians Мар 22, 2023

  best side hustles for doctors to make passive income
  ways for doctors to monetize their medical blogs best passive
  income options for retired doctors and seniors
  how to earn money from home without spending anything?

 • Comment Link orgy bikini seks orgy bikini seks Сеп 16, 2022

  Kelly Brook, a beautiful model and actress, began her
  career at the age of 16 after winning a model competition. Her unique talent and fame has
  convinced many fans around the world. She has participated in important
  advertising campaigns for companies such as “Foster’s Beer” and “Renault”.

  Her curvy figure and sweet personality gave.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…