Първа сватба се състоя в къщата „Енчо Пиронков“ в Стария град. Семейство Пешев избра да се врече във вярност в двора на възрожденската къща в Стария Пловдив, в която е разположена музейната експозиция „Енчо Пиронков“. Двамата известни музиканти Александрина Генова и  Живко Пешев,  живеещи от години в чужбина,  решиха, за своето сватбено тържество, да се върнат в България и да си кажат „ДА“ в романтичната атмосфера на Стария град. Събитието бе запечатано от обектива на фотографа Димитър Яков и  оператора Александър Маринов.

„В Пловдив има изключително интересни и атрактивни места за провеждане на сватбени ритуали - Античният театър, Римският стадион, възрожденските къщи на Стария град, Виенският павилион и Пеещите фонтани в Цар-Симеоновата градина. През следващата година ще насочим усилията си да популяризираме сред бъдещите младоженци тези забележителности, като места, на които могат да имат едно незабравимо и различно сватбено преживяване.“ заяви директорът на ОП „Радостни обеди“ Румяна Толова.

1 comment

  • Comment Link Сватбен агент Сватбен агент Авг 29, 2016

    Сватбена агенция Ваняя Стил Пловдив - цялостна организация и украса на сватбеното тържество на Александрина и Живко Пешев. http://www.vanya-style.com 0888994931# 0898459369

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…