Все още не е ясно кой ще поеме поста му в Отдел Култура към общината

Този пост е висока топка, но съм крайно амбициран и ще дам всичко от себе си за успешното реализиране на проекта „Пловдив 2019”. Така новият шеф във Фондацията Кирил Велчев коментира рокадите в структурата, обявени вчера. От 1 януари той ще поеме функциите на административен директор на „Пловдив 2019”, изпълнявани досега от Валери Кьорлински. Няма напрежение, вървим напред, потвърди Велчев думите на Кьорлински в коментара му пред Под тепето.   

Следват стъпки по разширяване на екипа на Фондацията и това ще се случи възможно най-скоро, върни се натам. Разширяването е много важно, тъй като екипът трябва да се профилира. Аз поемам административната част, ще се обособяват и допълнителни звена. Предвидено е разкриване на пост за зам.-директор, който ще се занимава с партньорствата и международната комуникация, който със свое звено ще действа само и единствено в тази посока. Разбира се, мисли се и за разширяване на другото основно звено, което се занимава с художествената част, обясни Кирил Велчев.

Все още не е ясно какво ще се случи с поста Ръководител на Отдел Култура към общината, който той ще заема до 1 януари. Засега не се спряга нито едно име. Вероятно ще бъде обявен конкурс, или ще бъде посочен временно изпълняващ длъжността. Велчев подчертава, че работа там има много- трябва да се приеме културният календар, а освен това екипът е уредял.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…