Пуснаха билетите за концерта на Пеги Зина в зала Колодрума в Пловдив и в Grabo.

Една от големите звезди на гръцката съвременна музика ще гостува на 14 октомври под тепетата заедно с Костас Карафотис и бенд от дузина от най-добрите гръцки музиканти!

Пропуските са на цени 50 и 99 лева (ТУК), като има и ВИП билети (ТУК), които включват VIP маса за четирима, бутилка алкохол, вода и ядки.

Хитовете на Пеги Зина смесват елементи от различни жанрове като я превръщат в един от най-многостранните гръцки изпълнители.

Дискографията ѝ включва 12 успешни албума с хитове оглавяващи класациите като „Ena“, „Moni Kardia“, „Matono“ и много други.

Костас Карафотис започва своята професионална кариера през 2005 година като е от дете голямата му любов е музиката и пеенето. През годините работи с множество гръцки изпълнители като Елена Папаризу, Василис Карас и Костас Мартакис.

Елате на 14.10.2024 в зала Колодрума за да се насладим на изкуството гръцките супер звезди Пеги Зина и Костас Карафотис заедно с и Биг Бенд.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…