Един невероятен музикален спектакъл, представиха музикантите от Брас Асоциация на откритата сцена на Театъра

18 музиканта се събраха на пловдивска сцена, за една завладяваща музикална вечер. Свежо настроение и невероятни аранжименти на  Ангел Заберски, изпълниха пространството на заведението. Аранжимента на „Бохеми“ от Пучини, определено впечатли посетителите на събитието и се нареди на челни места по аплаузи. Но съдейки по силното аплодиране на цялата публика, трудно е да определим кое беше най-доброто изпълнение на бенда.

Атмосферата беше повече от романтична. За комфорта на всички гости на събитието, организаторите се бяха подготвили повече от чудесно. Приглушена светлина, свещи и брас музика – какво повече му трябва на човек, за да прекара една вълшебна вечер. Озвучението беше наистина перфектно, така че във всяка една точка на пространството, почитателите на брас музиката можеха да се насладят на чудните звучи на Асоциацията.

Толкова естествено звучеше тази музика на сцената на Театъра, че сякаш не музиканти, а Пловдив звучеше. Ако градът под тепетата беше звук, щеше да звучи точно по този начин и нота нямаше да бъде по-различна от репертоара на им. Създаде се едно особено преповдигнато настроение в препълненото от хора пространство, но незнайно защо, малцина бяха тези, които се разтанцуваха под медените звучи на духовите инструменти. 

Брас музиката определено има много почитатели сред пловдивчани и с нетърпение ще очакваме следващото участие на невероятните музиканти.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…