Всяка среща с Белослава е от дълго чаканите, а причините за това усещане не са една и две. Непринудена и артистична, земна и духовита, най-женствената певица на родната сцена е толкова завладяваща и магнетична, че сме готови да я слушаме и седем дни в седмицата. На своите концерти тя е близо до публиката, не само с песни, но и с послания между тях. Никак не са за пренебрегване талантливите музиканти, които участват в проектите й. Със собствен почерк, те умело поднасят толкова елегантно и подчертано чаровно разтапящата комбинация от галещ сетивата джаз, сладък поп и силно аренби.

Певицата с кадифен глас избра Пловдив за старт на лятното си турне. Два дни след астрономическото лято, Белослава ще гостува на летни сцени "КОНЮШНИТЕ НА ЦАРЯ" с един специален концерт. Самата тя определя предстоящия лайв като един минималистичен, акустичен сет с перкусии, тромпет, барабани, пиано и глас, с който музикантите ще поканят публиката на среща с лятото.

На 25-ти юни, сряда, от 21:00, Белослава, заедно с Живко Петров, Димитър Семов и Росен Захариев ще изпълни последните си сингли от предстоящия й четвърти студиен албум - "Няма", "Времето за мен си ти", както и "Лято за двама". Последната композиция, доскоро нямаше заглавие, но вече си има име, илюстриращо приказката, разказана в песента – за лятото в най-красивите му измерения, което е съвършено най-вече, когато е споделено.

Срядата ще е на Белослава и едно е сигурно - този концерт ще е поредната среща между приятели, които имат много за разказване.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…